Close
Get Directions
'; ';
Options hide options
Print Reset
Fetching directions...
Close
Find Nearby Share Location Get Directions
Adres

Psycho-Lo | De Spreekkamer
Elsy T’Jampens
Fazantenstraat 28
9080 Lochristi

0473 664 512

Met de bus (De Lijn)

Lijn 76 : Deinze – Lokeren
Lijn 77 : Gent – Beervelde
Lijn 78 : Deinze – Lochristi

Stap af aan halte Lochristi Pauwstraat (+- 10 minuten te voet):

Steek het kruispunt over en wandel de Pauwstraat in. Sla de tweede straat op de linkerkant (de Parelhoenstraat) in.

Op de eerste T-splitsing gaat U naar links, de tweede slaat U rechts in.

Een scherpe bocht naar rechts brengt U naar een volgende T-splitsing, de kruising met de Fazantenstraat.

Sla hier rechts in en wandel tot de eerste scherpe bocht naar rechts: nummer 28 bevindt zich op de hoek van die bocht aan de rechterkant.

Met de wagen

Via E17/R4 (Gent/Antwerpen)

Neem afrit R4, volg daarbij Gent-Zeehaven. Neem op R4 afrit Oostakker. Rij dan N70 op richting Lochristi en volg instructies zoals hieronder.

Vanuit Gent (N70):

Volg de N70 richting Lokeren, tot in Lochristi Dorp. Sla aan het elektronische informatiebord van de gemeente Lochristi (verkeerslichten parking Delhaize) rechtsaf in de Bosdreef. Daarna de eerste straat links in de Fazantenstraat (u rijdt nu de Vogelwijk binnen).

Aan het rond punt gaat het rechtdoor, op de T-splitsing erna slaat U rechts af. Volg de Fazantenstraat via de scherpe bocht naar links. Nummer 28 bevindt zich op de hoek aan de rechterkant bij de volgende scherpe bocht naar rechts.

Vanuit Lokeren (N70):

Sla bij Drankencentrale Declercq links in, de Pauwstraat in. Neem de tweede straat naar rechts, de Parelhoenstraat (U rijdt nu de vogelwijk binnen). Aan de eerste T-splitsing gaat U linksaf, de tweede rechtsaf.

Een scherpe bocht naar links brengt U op opnieuw op een T-splitsing (kruising met de Fazantenstraat) – sla hier links in. Nummer 28 bevindt zich in de hoek op de rechterkant bij de volgende scherpe bocht naar links.