Bijzondere tijden vragen bijzondere maatregelen …

Psychologische zorgverlening en de Corona Maatregelen

Net als alle andere zorgverleners willen ook wij graag blijven zorg dragen voor iedereen die met een psychische zorgnood zit. 

Zeker in tijden waar alle zekerheden niet meer zo zeker zijn, is het des belangrijker ook voor ons psychisch welzijn goed te blijven zorg dragen. De overgrote meerderheid zien we nu even niet in te praktijk.

Voor ons is dit niet zo nieuw, daar wij daarvoor ook al cliënten via videogesprekken, chat, telefoon, …, spraken. 

Voor sommigen onder jullie zal dit ongetwijfeld een drempel zijn. Daarom willen wij graag ons steentje bijdragen om samen met iedereen afzonderlijk te bekijken of en zo ja hoe een alternatieve manier van elkaar verder blijven spreken, haalbaar is. 

Bij vragen, onduidelijkheden, twijfels, zorgen, …, aarzel niet om een van ons te contacteren. Dan bekijken we samen wat er nodig is en hoe we tot een oplossing kunnen komen die ook voor jou werkt!

De essentie

Maar vooral, we zoeken samen naar wat kan, haalbaar is om binnen deze bijzondere tijd waar extra veiligheidsmaatregelen maatschappelijk opportuun zijn, ons steentje bij te dragen. En op die manier dat corona-beest zo snel als we kunnen samen te slim af te zijn.

Warme groet, Elsy